duminică, 2 decembrie 2012

Au castigat 600 milioane de dolari peste noapte

Doi americani din statele Arizona si Missouri au castigat 600 milioane de dolari pe care ii vor imparti. O familie din Missouri formata din Mark si Cindy, un mecanic de 52 si o fosta secretara au avut norocul sa castige la loteria americana, sansele de reusita fiind de una la 175 de miliaone, deci nu prea mari,dar totusi sunt.

Femeia a declarat ca atunci cand se uita la numere si vedea ca sunt castigatoare nu avea ochelarii la ea si cand a venit sotul ei acesta i-a confirmat si a spus ca era sa faca infarct la aflarea vestii.Cindy a mai declarat ca chiar daca au castigat atatia bani, ea spera sa nu se schimbe unele lucruri. Ei au 3 copii,dintre care unul infiat. Castigatoarea a declarat ca ar dori sa mai infieze inca un copil.
 Celalt castigator este un barbat din Arizona, care inca nu a venit sa isi ridice premiul, insa el a fost surprins de niste camere de luat vederi cum se bucura cand a aflat ca va defeni multimilionar.
 Alti 60 de oameni vor primi cate un milion de dolari pentru ca au ghicit doar 5 din 6 numere castigatoare.

Voi cum ati reactiona daca ati sti ca veti deveni multimilionari peste noapte,mai ales acum aproape de Craciun, super nu?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu