duminică, 2 decembrie 2012

Poveste de succes, Kat Cole

 Astazi va voi prezenta povestea unui om care a trecut prin multe si a plecat de jos pana sa ajunga un om de afaceri si un manager de succes. Acest om este : Kat Cole. De cand era la liceu, Kat Cole lucra la un restaurant din gama Hooters si servea clientilor aripioare de pui si bere. 

 Ea a avut doar mama si aceasta muncea la 3 joburi si ii dadea lui Kat doar 10 dolari pe saptamana, motivul acesta determinand-o pe fata sa se angajeze imediat ce a implinit varsta legala pentru a munci. La 19 ani a renuntat la planurile ei de viitor pentru a ajuta lantul de restaurante Hooters sa se extinda. 
 
Kat Cole a reusit sa extinda numarul restaurantelor Hooters de 5 ori mai mult de cat erau la inceput si veniturile au crescut considerabil, ajungand de la 300 milioane de dolari la 1 miliard de dolari, compania fiind prezentin 30 de tari si avand 500 de restaurante. 
 Kat povesteste ca la inceput bucatarul restaurantului isi daduse demisia si ea ia luat locul acestuia, iar apoi managerul si-a dat demisia si tot ea ia luat locul acestuia. Avand evolutii foarte bune, ea a fost trimisa de sef sa deschida un restaurant in Australia si pentru ca nu avea pasaport a plecat intai pana in Miami sa isi faca pasaport si apoi a plecat in Australia,iar dupa aceea a mai fost la alte deschideri de restaurante in Asia, America Centrala, Africa si Canada. Pana la varsta de 20 de ani a facut acest lucru, apoi nereusind sa se tina si de scoala a renuntat la ea si a devenit seful diviziei de corporate training Hooters. 

 Kate a mai povestit o intamplare, si aceea fiind : Cand era angajata sa imparta ecusoane intr-o sala la un eveniment important, era o femeie care nu avea ecuson si ea a ajutat-o si mai tarziu ele au devenit prietene.Acea femeie era fondatoarea Pink si avea functii importante la diferite firme de IT. 

Acum Kate lucreaza la Canibon, un mare lant de magazine de dulciuri, si are planuri mari cu aceasta reteaua. 

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu